Facebook 851x315 NL

Nog 2 weken en dan begint de KREADOE, het evenement voor jouw creatieve passie. Alles voor jouw favoriete hobby van 28 oktober t/m 1 november in de Jaarbeurs Utrecht. Echtstudio is er weer bij en we hebben een geweldig programma! Houd de blog in de gaten, van vandaag t/m zondag laten we je weten waarom je er over 2 weken bij moet zijn!

Wat is er te doen bij de echtstudio stand F031/F033 hal 7?

De eerste dag is het WOOLYTOONS WOENSDAG!

Tessa van Riet (wie kent haar niet?) is de hele dag in echt te zien bij echtstudio! Kom langs om haar nieuwe boek Amigurumi & monsters te bekijken en te laten signeren.

cover amigurumi monsters

Ze neemt uiteraard al haar schattige monstertjes mee. Wil je samen met Tessa op de foto? Dat kan en is nu extra leuk! Maak een foto met Tessa en haar nieuwe boek, deze wordt gedeeld op de Facebook echtstudio waar je jezelf kunt taggen. En ontvang een 10% kortingsbon te besteden in de stand van echtstudio.

Dus mis dit niet en kom op WOOLYTOONS woensdag langs bij onze stand F031/F033, hal 7

Aanbieding: naar KreaDoe voor slechts € 10 (met gratis shopper!) Bestel nu via ons je kaartje en je krijgt er een mooie gratis KreaDoe shopper bij!

Banner-468X60-px

Morgen maken we bekend wie er op donderdag bij ons langskomt…