Give away KREADOE

Home/Geen categorie/Give away KREADOE

Give away KREADOE

En natuurlijk doen we dit jaar ook weer een Kreadoe give away! We hebben geweldige special guests op de stand: Tessa van Riet, Lisanne van Draad en Praat, DenDennis, Claire Boeter en Kristel Droog van Mykrissiesdolls. Iedere dag een hele goede reden om bij ons langs te komen.

Bovendien kun je iedere dag met 10% korting shoppen als je samen met 1 van onze gasten op de foto gaat en deze plaatst op Facebook en/of Instagram. Bekijk ons Kreadoe programma en geef aan welke dag(en) je het liefst langs zou komen én waarom…laat je naam achter en maak kans op 2 x een vrijkaartje voor de Kreadoe en ook nog eens 2 x € 25 shoptegoed in de echtstudio stand! Dat wordt wel een heel gezellig dagje uit met vriendin, buurvrouw, familie of haakkennis.

Reageer dus onderaan dit bericht (of op echtstudio Facebook) en op vrijdag 23 oktober maken we de gelukkige winnaar bekend. Heel veel succes en graag tot ziens op de Kreadoe!

DD06 KreaDoe flyer 210x297 v2

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.