Het is bijna zover; de Echtstudio Amigurumidag 2015! Zaterdag 10 oktober is het in onze winkel in Alphen aan den Rijn 1 grote gezellige beestenboel. Alle amigurumi’s staan er op hun mooist bij en zaterdag zal de Amigurumi Expo alleen maar groter worden met knuffels van de top van de amigurumi-designers: DenDennis, Tessa van Riet, Christel Krukkert, Herriet van de Wiel, Kristel Droog, Marieke Dissel, Joke van Amigurumipatterns en Annemarie Arts.

De echtstudio amigurumidag begint om 12 uur tot 17 uur, de winkel is vanaf 10 uur open. Meet en greet je favoriete auteur(s), laat je eigengehaakte amigurumi zien en snuffel lekker rond tussen al die mooie katoentjes, boeken en amigurumi-accessoires. En op amigurumidag is ook nog eens 10% korting op al je aankopen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kun je op zaterdag 10 – 10 in de webshop toch nog mee profiteren van de kortingsactie. Voer de volgende kortingscode AMIGURUMI in en de 10% korting wordt direct verrekend in de winkelwagen.

Tot ziens op de amigurumidag!

 

amigurumi alfabet amigurumibabydierenhaken cover amigurumi monsters cover kawai haken