Wat was het een geweldige dag! Zoveel haakfans uit het hele land en zelfs uit Belgie die massaal naar Alphen aan den Rijn zijn toegereisd om dit amigurumi event van het jaar mee te maken. Maar goed, dan zit ook de crème de la crème van de amigurumi designers bij elkaar en kon je deze in het echt ontmoeten, een praatje maken, je eigengemaakte amigurumi trots laten zien en 1 van de nieuwe boeken laten signeren.

Echtstudio Amigurumidag 2015

Echtstudio Amigurumidag 2015

Christel, Dendennis, Joke, Tessa, Marieke en Annemarie waren ook dit jaar weer aanwezig, altijd heel gezellig en een goed moment om even met elkaar bij te praten. Heel blij waren we met de komst van aanstormend haaktalent Kristel (mykrissiedolls) en Herriet van Stip en Haak. De collecties van deze creatieve dames is indrukwekkend, een lust voor het oog en zorgden voor heel wat “oh’s” en “ah’s”.

Stip en Haak collectie

Stip en Haak collectie

Mykrissiedolls

Mykrissiedolls

Marieke van MadebyMriek gaf nog een spoedcursus corner to corner haken voor het maken van kekke pixeldekens, Annemarie Arts had haar mooie alfabetdeken bij zich en waren haar boekjes met leuke patronen voor babyspeelgoed nog steeds erg populair.
DSC_0184DSC_0041

Christel, Joke, Dendennis en Tessa hebben vooral heel veel zitten signeren, de boeken Amigurumi Alfabet, Amigurumi babydieren haken, Kawaii haken en Amigurumi & monsters zijn dan ook wel echt een musthave!

Amigurumi Alfabet van Christel Krukkert

Amigurumi Alfabet van Christel Krukkert

Amigurumi Babydieren haken van Joke

Amigurumi Babydieren haken van Joke

 

Amigurumi & monsters van Tessa van Riet

Amigurumi & monsters van Tessa van Riet

Kawai Haken van DenDennis

Kawai Haken van DenDennis

We hebben genoten van alle blije bezoekers, de prachtige creaties die zijn gemaakt en de heerlijke sfeer die in de winkel hing. Bij de amigurumi haak in is er flink doorgehaakt, lekker gelachen en gegeten van een smakelijke high tea, verzorgd door onze buren de Alphense Catering Prins Heerlijk.

Hierbij nog een kleine sfeerimpressie. Geniet nog even met ons mee en wij hebben nu al zin in de amigurumidag 2016!

Echtstudio Amigurumidag 2015

Echtstudio Amigurumidag 2015

DSC_0082

DSC_0013

DSC_0019

DSC_0090

DSC_0074