Kleurenworkshop met Claire

Home/Geen categorie/Kleurenworkshop met Claire

Kleurenworkshop met Claire

Kleurenkoningin Claire Boeter zorgt met haar spetterende workshops voor heel veel plezier en ontspanning maar uiteraard ook voor een nieuwe kijk op kleur. Met Claire kom je op verrassende ideeën voor nieuwe, soms wat gewaagde combinaties. Veel deelnemers aan deze workshops stappen uit hun comfort zone en experimenteren er op los, zo ontstaan de leukste combinaties geinspireerd op kleurenkaarten, kleding of een mooie foto.

Vandaag startte Claire bij echtstudio met haar nieuwe reeks kleurenworkshops en zorgde in onze winkel voor een zonnige dag. Wat een gezelligheid, want haken, kletsen en thee drinken met Claire, wie wil dat nou niet? De deelnemers hebben kennis gemaakt met het nieuwe garen ByClaire nr 2, een lekkere dikke draad voor allerlei projecten zoals stoere dekens of een mooie omslagdoek. En kwamen ook de kleurige katoentjes van ByClaire nr 1 goed van pas bij het creëren van de perfecte doily. Aan het eind van de workshop liep iedereen blij de deur uit met een echte ByClaire shopper en overvolle do-to-list.

Claire Boeter kun je aankomende tijd bij diverse locaties in het echt ontmoeten en leer je van haar alles over kleur! Voor nog meer inspiratie is een kijkje op haar blog zeker de moeite waard.IMG_1705 IMG_1707 IMG_1735 IMG_1736 IMG_1737 IMG_1738 IMG_1742IMG_1712

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.