DD06 Amigurumidag2015 210x297 v4 lr

Er zijn van die haakevenementen waar je het hele jaar al naar uit kan kijken…de echtstudio amigurumidag op zaterdag 10 oktober is er 1 van!

Een spetterend haakfeest met de crème de la crème van amigurumi ontwerpers, en dit jaar is de auteurstafel beter en completer dan ooit! Christel Krukkert, Tessa van Riet, Annemarie Arts, Marieke Dissel, Joke van alle Zoomigurumi’s en onze mannelijke haakheld DenDennis. We zijn bijzonder blij dat ook Herriet van de Wiel van Stip en Haak (wie kent deze gestippelde vriendjes niet?) en Kristel Droog van de snoezige myKrissydolls dit jaar aanschuiven. Ze brengen allemaal hun topstukken mee dus dat worden veel oh’s en ah’s bij ons in de winkel.

giraf stip en haak mykrissiedolls

Van 12 – 17 uur kun je je haakhelden in het echt ontmoeten, maak een gezellig praatje, laat je mooiste amigurumi zien en wie weet willen ze nog wel even met je op de foto. Er zijn op de echtstudio amigurumidag ook 4 nieuwe boeken te bewonderen: Amigurumi & monsters van Tessa van Riet, Kawai haken van Dendennis, Amigurumi alfabet van Christel Krukkert en Amigurumi babydieren haken van Joke. Wij zorgen voor genoeg materialen in de winkel om direct met deze nieuwe creaties aan de slag te gaan.

De entree voor dit feest is gratis! En om de feestvreugde nog groter te maken kun je op deze dag met 10% korting al je amigurumi benodigdheden bij elkaar shoppen!

Ben je nog niet eerder bij een amigurumidag geweest? Kijk maar eens op bijgaande video voor een sfeerimpressie van een vorige editie, wij hopen uiteraard op weer net zo’n geslaagde middag.

Bij een feestelijke dag hoort uiteraard ook een feestelijke actie, daarom een geweldige GIVE AWAY!

Maak kans op niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 gesigneerde exemplaren van de nieuwe boeken die op de echtstudio amigurumidag gelanceerd worden! Wauw, geen gedoe met keuzes maken maar gewoon al die geweldige titels in 1 klap bij elkaar.

prijzenpakket GIVE-AWAY

Boek Amigurumi & Monsters
&
Boek Kawai haken
&
Boek Amigurumi alfabet
&
Boek Babydieren haken

Laat hiervoor een bericht achter op de blog of op Facebook en geef aan wie jouw favoriete amigurumi auteur is en waarom. Wij maken op vrijdag 18 september de winnaar bekend. De boeken worden na 10 oktober naar je toegestuurd of kom dit prijzenpakket gezellig ophalen op de echtstudio amigurumi dag!

Succes allemaal en tot ziens op 10-10!