*LET OP*

Helaas zijn deze naailessen niet meer opgenomen in ons workshop programma. Onderstaande informatie is dus niet meer van toepassing. We behouden dit blogbericht nog wel voor de inspiratie, want het was wel superleuk!

Ben jij een haakSTER of breiKONINGIN maar twijfel je nog over je naai-skills? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze haak en breistudio is inmiddels ook een echte naaistudio geworden; de leukste stofjes, handige naaifournituren en prachtige naaimachines. Binnenkort plannen we de eerste naailes, speciaal voor echte beginners.

IMG_1030 IMG_1033 IMG_1038 IMG_1032

Om zo goed mogelijk voorbereid met deze lessen te starten nodigen wij 2 enthousiaste naaisterren in de dop uit om een gratis try-out te doen in onze naaistudio.

Geef je op via facebook of email via info@echtstudio.nl en geef aan waarom jij aan deze naailes voor beginners mee wilt doen. Uiteraard mag je ook iemand anders opgeven.

Op dinsdag 26 mei maken we de winnaars bekend, heel veel succes en graag tot ziens in onze naaistudio!

Mocht je op de hoogte willen blijven van de lesdata om te leren naaien dan kun je een email sturen naar info@echtstudio.nl, zodra de lesdata bekend sturen we deze naar je toe!

INLOOP NAAISTUDIO BIJ ECHTSTUDIO

Ben je al ervaren en wil je in onze inspirerende naaistudio verder werken aan je eigen project? Dan kun je gebruik maken van onze inloop naaistudio. Gezellig om bijvoorbeeld met een vriendin nog even de laatste hand te leggen aan je jurkje of rokje. Wij zorgen voor koffie en thee en een naaimachine. Graag even van tevoren contact opnemen met de winkel om te kijken of er een naaimachine vrij is. Inlopen kan van maandag t/m zaterdag van 10 – 17 uur zolang er een naaimachine beschikbaar is. De kosten zijn € 5 per 2 uur inclusief koffie en thee (exclusief naaigarens en stoffen).

Wij hebben heel veel zin om met deze geweldige hobby aan de slag te gaan, graag tot ziens bij echtstudio!

IMG_1026