De DMC Natura is al een tijd 1 van onze favoriete collecties; we hebben er een paar jaar geleden een hele mooie omslagdoek mee gehaakt!

omslagdoek natura dmc natura omslagdoek

Wat vooral prettig is zijn de fantastische kleuren en nu heeft DMC een nieuwe Natura uitgebracht, een stukje dikker dus een stoerdere uitstraling en ook weer in prachtige kleuren. Voor het haken wordt haaknaald 6 – 7mm geadviseerd. Voor breien een 8 tot 9mm om een mooi soepel effect te krijgen.

IMG_1014

 

Voor allerlei haak en breiprojecten zoals tassen, kleding en woonaccessoires. Het verwerkt heel prettig en geeft snel resultaat. De kleuren kun je in het echt bekijken in onze winkel maar de DMC Natura XL is ook online te koop.

We zijn benieuwd naar jullie creaties en ervaringen met dit garen!

8232_DMC Natura XL-027418_DMC Natura XL-042769_DMC Natura XL-031490_DMC Natura XL-01