Sprookjesboek_covermetrug
Er was eens….
Een geweldig idee voor een sprookjesboek! Want wat is er nu leuker om de klassieke sprookjes te kunnen voorlezen en dochter en zoonlief knuffelen ondertussen met de gehaakte roodkapje of de boze wolf. Tessa zag dit al helemaal voor zich en toverde alle bekende sprookjesfiguren uit haar haaknaald; sneeuwwitje, rapunzel, de 7 geitjes, het lelijke jonge eendje, ze staan allemaal in haar nieuwste boek: amigurumi sprookjes, haak je eigen sprookjesbos. We moeten nog even geduld hebben: vanaf 4 juni ontvangen we een hele stapel boeken in de winkel.
JdW_150327_115
Zo’n nieuw prachtboek, dat mag wel gevierd worden! Daarom houden we op zaterdag 6 juni een toverachtig signeerfeest bij echtstudio. En daar hoef je niet voor naar een land hier ver, ver vandaan maar gewoon naar Alphen aan den Rijn. Neem de kinderen mee want voor hun is er gratis schmink van 12.00 – 14.00 uur, taart en limonade EN als ze verkleed komen als hun favoriete sprookjesfiguur kunnen ze samen met Roodkapje op de foto.
flyer_signeersessie_Tess_Sprookjes-v2
Voor jullie haaksterren is er een meet en greet met Tessa van Riet-Ernst, scoor een handtekening in het nieuwe boek en wie weet maakt ze samen met jou nog een sprookjesselfie.
Als je via Facebook of via de mail (info@echtstudio.nl) ook nog mee doet met onze give-away dan maak je zelfs kans op een gratis en gesigneerd exemplaar van Amigurumi sprookjes + € 20 aan katoen naar keuze bij echtstudio. De winnaar wordt woensdag 3 juni bekend gemaakt.
give away amigurumi en sprookjes
We zien jullie graag zaterdag 6 juni van 12 – 16 uur bij echtstudio, entree is gratis!