Een nieuwe Crochet Along van Scheepjes! Doe ook mee met de “Scheepjes Spring-to-Summer CAL 2015” . Deze CAL start op 10 juni en duurt 11 weken. Elke woensdag wordt een deel van het patroon gepubliceerd op scheepjes.nl en in de facebookgroepen van scheepjes. Na deze 11 weken haken heb je een prachtige omslagdoek naar het ontwerp van Annelies Baes. De afmetingen van de omslagdoek zijn 220 cm x 60 cm in de vorm van een parallellogram.

Hier een sneak preview van de omslagdoek, gehaakt met het “Peacock pakket

Sneak-preview-CAL2015

Wij zijn zeer benieuwd naar het gebruikte garen; een heel nieuwe samenstelling van linnen en katoen dat zorgt voor een mooie solide draad met een wat stoerdere en natuurlijke uitstraling. De kleuren zien er veelbelovend uit, scheepjes heeft 3 prachtige pakketten samengesteld met de klinkende namen Peacock (pauw), Heron (reiger) en Hummingbird (kolibrie). Zo is er voor iedere persoonlijke smaak een passend pakket te vinden.

Scheepjes Hummingbird Kit: de kleuren van de kolibrie in 1 prachtig pakket van het nieuwste garen Scheepjes Linen Soft. Kies voor fris en kleurig! De meest linkse kleur is de hoofdkleur

Spring-to-summer-CAL2015 hummingbird kit

Scheepjes Heron Kit: kies voor stijlvol en stoer, de vergrijsde tinten van het “reiger” pakket. Door de wat grovere structuur van dit garen komt deze kleurencombinatie nog beter tot zijn recht.

Spring-to-summer-CAL2015 heron kit

Scheepjes Peacock Kit: trots als een pauw, zo zul je rondlopen met deze prachtige kleurencollectie met warme diepe kleuren.

Spring-to-summer-CAL2015 peacock kit

Het gebruikte garen is het nieuwste en speciaal voor deze Crochet Along uitgebrachte garen Scheepjes Linen Soft. Een geweldig mooi solide garen, gemaakt van linnen en katoen. Door de gesloten structuur is het perfect om mee te haken aangezien het nauwelijks splijt. Het materiaal heeft een wat stoerdere en natuurlijke uitstraling en bij uitstek geschikt voor zomerse haakcreaties zoals omslagdoeken en topjes en hemdjes.

Na de start van de Scheepjes Crochet Along zal de Linen Soft ook los verkrijgbaar zijn.

De aanbevolen naalddikte voor dit garen is naald 4mm, houd daarbij rekening of je strak of los haakt. De Crochet Along pakketten worden aangeboden in een Scheepjes eco haaktas, hierin zitten 15 bollen Scheepjes Linen Soft (7 bollen van de hoofdkleur en 8 accentkleuren) en een luxe Scheepjeslabel voor een leuke finishing touch aan je omslagdoek.

verpakking-cal

Het patroon van de omslagdoek is geschikt voor beginnende en gevorderde hakers, ook zullen er instructievideo’s beschikbaar zijn. De haakpakketten worden in week 21 (week van 18 mei) geleverd en kunnen wij de pakketten zo spoedig mogelijk naar je toesturen. Reserveer het pakket nu en start op 10 juni ook met deze mooie Scheepjes Crochet Along 2015.