De mutsen haak en breitijd is duidelijk aangebroken; er wordt in onze winkel druk gezocht naar het perfecte wolletje voor een passende muts. Gelukkig is er een groot aanbod van diverse garens; de Myboshi nr 1 is erg populair vanwege het stoere uiterlijk van de draad en de geweldige kleurige collectie. Ook met Stylecraft Chunky en Stylecraft Weekender haak en brei je snel de leukste mutsen.

Voor de mutsendragers die van een iets fijnere structuur houden kunnen wij van harte de Drops Fabel aanbevelen…jawel sokkenwol maar dan voor een prachtige muts!

Irene Sahner, een zeer creatieve en haakhandige klant, heeft een supertrendy muts ontworpen van 2 bollen Drops Fabel en wij mochten dit patroon met jullie delen! De muts is zelf in het echt te zien bij ons in de winkel.

Heb je op heel korte termijn zin in deze muts en geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Dan verkoopt Irene ze kant en klaar voor je in haar webwinkel Halve Vaste, zeker de moeite waard om even rond te neuzen.

Wat heb je nodig om zelf deze Halve Vaste muts te haken?

haaknaald nr 6
2 bollen Drops Fabel

en

het gratis patroon van Irene van Halve vaste! Bedankt Irene!

Heel veel haakplezier!