Alweer even geleden maar we vonden het weer eens hoog tijd worden voor een echte haakSTER van de week!

Zoals velen van jullie wel weten gaat binnenkort de crochet along 2015 van start van de CALQueens Tertia en Jolanda. Op Facebook verschijnen de ene na de andere prachtige kleurencombinaties van ambitieuze haakdames die in januari 2015 de nieuwe uitdaging aangaan. En 1 van die dames is Loes!
Loes heeft haar kleurkeuze geplaatst op de crochet along groep en werd vervolgens overladen met leuke reacties, heel begrijpelijk, het is een hele fijne combinatie van zachte tintjes geïnspireerd op een mooi plaatje van een boeket rozen.

Loes wilde dit ook graag delen met de echtstudio fans en daarom vonden wij dit een leuke gelegenheid om haar eens in het zonnetje te zetten. Maak kennis met haakSTER Loes!

Vertel eens wat over jezelf
Mijn naam is Loes Spies van Hunenstijn, getrouwd, 2 kinderen, 4 kleinkinderen en ik woon in Leusden, een dorp vlakbij Amersfoort. Mijn hobbies zijn aquarelleren, kaarten maken en…HAKEN! Het haken heb ik sinds een jaar weer opgepakt na dertig jaar geen haaknaald te hebben aangeraakt! En nu compleet haakverslaafde!
Wie of wat zijn je inspiratiebronnen?
Lucy van Attic24, Sophies Garden mandala en de leuke CAL groepen die georganiseerd worden, want haken is hot!
Wanneer heb je leren haken?
Vroeger op handwerkles moest ik oefenen met katoen en ik weet nog dat, doordat ik toen nog vast haakte, dat enorm piepte, niet om aan te horen! Nu heb ik door Attic 24 de Stylecraft Special DK ontdekt, en haak met dit garen nu het liefst! Het piept niet, splijt niet en is in alle denkbare kleuren te krijgen.
Wat zijn op dit moment je UFO’s?
Mijn UFO’s zijn de cosy stripe blanket van Attic24 (zie onderstaande foto, gehaakt met Stylecraft)
Sophies Garden een CAL die net gestart is en de CAL 2014 stripe deken ook gehaakt met Stylecraft
Last but not least in 2015, de nieuwe grote granny square deken, waarin ik het boeket rozen als inspiratiebron gebruikt heb voor mijn stylecraft kleurtjes. De kleuren die ik gaan gebruiken zijn:
1005 cream
1065 meadow
1067 grape
1080 pale rose
1130 candyfloss
1203 silver
1240 softpeach
en SMC Miracle wit voor dat leuke glittertje!
Nog haakambities?
Gewoon zo doorgaan met het uitoefenen van de leukste hobby die er is!
Loes, hartelijk bedankt voor je mooie foto’s en gezellige telefoongesprek..heel veel plezier met de nieuwe crochet along en alle andere haakprojecten. Uiteraard zien we je deken graag een keer in het echt in de winkel.
Heb je ook wat moois gemaakt en wil je dat met ons delen of wil je iets op haakgebied onder de aandacht brengen? Stuur dan een email naar info@echtstudio.nl en wie weet schitter je ook een keer als haakSTER op deze blog.