special guest KREADOE 2014….

Home/Geen categorie/special guest KREADOE 2014….

special guest KREADOE 2014….

We zijn superblij met onze special guest die ons op donderdag 6 november komt versterken in de stand op de KREADOE:

Meet en greet Marinke!
ook bekend als Wink van de kleurrijke blog a creative being
EN ontwerpster van de granny squares van de scheepjes CAL

Vanaf 13.00 uur deelt Marinke GRATIS patronenboekjes uit met daarin de patronen van alle 5 de patronen van de granny squares van de scheepjesCAL en tips en tricks! Een must have voor iedere deelnemer aan de scheepjes CAL want Marinke signeert het boekje ook nog graag voor je.

Kom daarom op donderdag 6 november gezellig langs in onze stand in hal 7 nr 31/33 en scoor zo’n scheepjes CAL patronenboekje.

Nog een leuk bericht:

TIJDENS KREADOE GRATIS VERZENDEN

van maandag 3 t/m zondag 9 november worden alle online bestellingen GRATIS verzonden! Heb je dus geen gelegenheid om naar de Kreadoe te komen dan kun je toch mee profiteren van de aanbiedingen. Alle beursprijzen gelden deze week namelijk ook in de webwinkel EN in de winkel in Alphen aan den Rijn (gewoon geopend van ma t/m zaterdag van 10 – 17 en woensdag avond haak in)

Houd deze week wel rekening met een iets langere levertijd van de online bestellingen.

Graag tot ziens op de KREADOE!

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.