myboshi muts blog

Home/Geen categorie/myboshi muts blog

myboshi muts blog

De mutsenhaaktijd breekt weer aan! Met het garen myboshi nr 1 haak je snel een heerlijke warme maar ook hippe muts.

Mr C heeft deze keer kleur bekend en koos de lila nr 161, antraciet nr 195 en donkerpaars nr 165 voor een fijn setje voor ons echtstudio model.
De muts haakten we volgens het patroon van de myboshi haakgids nr 1 (suita) met haaknaald nr 7mm, lekker los! Wel 1 toer overgeslagen met meerderen omdat de muts anders een beetje wijd werd, met haaknaald 6mm kan wel het patroon aangehouden worden maar wij vinden dan de structuur een beetje stug worden.
Daarbij een heerlijke wikkelkol waar je lekker in weg kan kruipen, patroon van deze kol staat in het boek van Mutsen haken en meer maar met een beetje haakervaring kom je zelf ook een heel eind.
We hebben stokjes gehaakt die we tussen de stokjes van de vorige toer in haakten ipv op het stokje, dit geeft een leuk effect.
In totaal hadden we precies 6 bollen nodig (2 van iedere kleur).
Mr C was tevreden met het resultaat, het echtstudio model wilde de muts niet meer af doen dus wij zijn blij!

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.