Het is weer bijna zover; de Kreadoe 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 5 tot en met 9 november is dit de place to be voor iedereen met creatieve hobby’s. En wij staan er ook weer met een grote, kleurrijke echtstudio stand dus kom vooral gezellig even langs in hal 7 stand F031 / F033
(op dezelfde plek als voorgaande jaren, voor de die hard kreadoe bezoekers wellicht handig om te weten..)
Kreadoe win actie
 
En natuurlijk doen we een hele leuke winactie!
Wat dacht je van 5 x kans op 2 vrijkaartjes MET € 12,50 shoptegoed bij onze stand!
Wat moet je daar voor doen?
Laat een berichtje achter op onze blog of op de Facebook pagina, het zou leuk zijn als je een originele reden opgeeft waarom jij deze kaartjes zou moeten winnen en een suggestie voor een artikel die we zeker mee zouden moeten nemen. (De winnaars worden overigens random gekozen)
Je kunt meedoen tot vrijdag 31 oktober en dan maken we via de blog en via Facebook de winnaars bekend. Heel veel succes en we zien jullie graag verschijnen op de Kreadoe 2014!