want sokken breien mag weer hoor, zelfgebreide sokken zijn leuk, warm, comfortabel en als je zelfgebreide sokkendragers moet geloven dan willen ze echt niets anders meer!

Als haakverslaafden is het wel even omschakelen maar met al die leuke en kleurrijke bolletjes sokkengaren willen we hier wel mee aan de slag. Even prutsen met al die naalden (hoewel het op een overzichtelijke rondbreinaald ook prima te doen is) en dan lopen we ineens heel trendy op onze zelfgebreide sokken door huis!

Wil je deze uitdaging ook eens aangaan? Kom dan gezellig met ons sokkenbreien bij onze tweedelige cursus. Op de zaterdag 4, 11, 18 en 25 oktober kun je van 10 – 12 uur aanschuiven in onze winkel en wordt je door onze sokkenbrei-juf Ina ingewijd in deze mooie breikunst.

De workshop is € 37,50 per persoon; hiervoor kun je 2 x langskomen en krijg je een mooie set bamboe sokkennaalden, genoeg garen voor een paar sokken (kleur naar keuze) en koffie/thee en wat lekkernijen voor de energie.

Dus meld je gezellig aan via info@echtstudio.nl onder vermelding van sokkenbreien en dan zien we je graag een keer bij echtstudio!