Tessa van Riet was gisteren bij ons in de winkel met een liefdevolle missie: dit zorgde voor veel opwinding bij de amigurumi’s, lees hier meer…
Hey jongens, er is iets aan de hand!
Heey het is Tess! Zonder haaknaald maar met een schaar??
“Hi Cupido! Het duurt nog eventjes maar dan is het zover, het boekje Amigurumi’s in Love komt uit! Jullie als amigurumi sterren uit het boek moeten dan natuurlijk wel een ere plaatsje krijgen. Dus ik ben druk bezig met het maken van een liefdevol nestje waar jullie met zijn allen kunnen intrekken. Roep de anderen maar dan kunnen jullie een kijkje nemen.”
“Tarzan, ik wil dat vakje met die geborduurde bloemetjes hoor!” “Nee Jane, dat is echt zo niet stoer voor een duivel, dan sta ik voor aap meid! Ik vind het trouwens meer iets voor Fred en Ginger”
“Zie je! Fred is al aan het passen! Nog een beetje meer naar links Fred en een beetje doorduwen dan lukt het vast!”
“Tristan schat, volgens mij heeft Tess geen rekening gehouden met mijn lengte, ik ben een dame van formaat, ik pas toch niet in zo’n vakje!” “Geen zorgen mijn heerlijke hoogpotige dame, je kunt altijd nog je lekkere lange benen naar buiten laten bungelen. Dan kan iedereen je mooie rode laarzen bewonderen!”
“Evi, het is zo donker hier! HELP!” “Zucht….Harold het is dat ik zo gek op je ben, maar anders…!! Wil je je alsjeblieft gedragen als mijn moeder straks komt kijken hoe we erbij staan?”
“Dat is inderdaad goede raad Evi, zolang jullie huisje nog niet klaar is mogen jullie bij Echtstudio in de kast staan. Dus gedraag je netjes en geen geflikflooi! En Tarzan en Jane, laat ik het niet merken dat jullie de klanten in de billen prikken met jullie vorkjes!
Veel plezier allemaal!”
We kijken er al heel erg naar uit: nog 1 maand en dan is het zover! De signeersessie van Amigurumi’s in Love bij Echtstudio op zaterdag 12 juli 2014. SAVE THE DATE!
We maken er uiteraard weer een feestje van, meer info volgt snel!