Met deze blog vragen we even jullie aandacht voor dit leuke en goede haak initiatief van haaksterren Marielle en Sandra..
Haakmarathon voor Make-a-Wish Nederland 

Van vrijdagavond 13 juni tot zaterdagavond 14 juni organiseren wij bij Echtstudio een super gezellige haakmarathon voor Make-A-Wish Nederland. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot en met 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. 
Wij, Marielle en Sandra, kwamen op dit idee omdat we het leuk vinden om eens echt 24 uur te gaan haken. En omdat we zelf gezonde kinderen hebben willen we iets doen voor gezinnen met zieke kinderen.

Hoe kun je ons daarbij helpen? Allereerst natuurlijk door mee te doen. We hebben op de zaterdag nog plek over voor extra haaksters (je mag zelf je aantal uren en tijd bepalen). Deelname bij inleg van minimaal 25,00 euro sponsorgeld. Dit geld gaat in zijn geheel naar Make-A-Wish. 

We hebben een enorme hoeveelheid bollen vrolijk gekleurd katoen van een sponsor gekregen en met dat garen kun je tijdens de marathon helemaal los gaan. De voorwerpen die we met z’n allen haken worden daarna verkocht en uiteraard gaat ook daarvan de complete opbrengst naar het goede doel. 

Wie niet wil haken maar wel mee wil doen voor het goede doel kan ook op een andere manier sponsoren. In de winkel van Echtstudio staat op de toonbank een gehaakt spaarvarken waar je een donatie in kunt doen of je kan één van de leuke uiltjes kopen die op de toonbank staan.

Een geldbedrag storten kan ook via onze speciale actie-rekening bij JustGiving: https://www.justgiving.nl/nl/pages/5116-haak-een-wens. Het streefbedrag is minimaal 2500,00 euro.

We zijn nog op zoek naar mensen die onze actie een warm hart toe dragen en ons kunnen voorzien van lekkere hapjes of drankjes tijdens de marathon. Een aantal dames gaat 24 uur achter elkaar haken dus dan zijn wat lekkere dingen meer dan welkom!

Kijk voor meer info op www.haakeenwens.nl of op Facebook onder HAAK-EEN-WENS. Wil je meedoen, ons van hapjes voorzien of heb je nog vragen? Mail ons dan gerust. Ons mailadres is info@haakeenwens.nl

Marielle en Sandra

Deze aktie moet natuurlijk zoveel mogelijk onder de aandacht komen dus vandaar de like & share actie via facebook met daarbij ook nog kans op een Echtstudio cadeaubon twv € 20,- en een patroon van spaarvarken NANCE van HAAK EEN WENS.


Wat moet je hiervoor doen:
– zoek HAAK EEN WENS op facebook
– like de pagina
– laat een berichtje achter voor Marielle en Sandra
– en (heel belangrijk) deel het met je vrienden!

De dames van HAAK EEN WENS zullen vrijdag 23 mei een winnaar trekken uit deze berichten.

Veel succes en hopelijk tot ziens op de haakmarathon!