Deze keer niet 1 maar 2 super enthousiaste haaksterren aan het woord; maak kennis met Evelien en Debby van de haakgroep Briljant Crochet. Zij hebben 15 februari een hele gezellige “haaklounge” georganiseerd en dat smaakte naar meer. Gisterenavond een tweede bomvolle haaklounge en vanaf 19 maart kun je je inschrijven voor een heuse owl latern haaklounge!

Lees hun haakverslag over de eerste haaklounge (MET gratis patroon!) en kijk vooral eens op hun facebook pagina.

HaakLounge in Rhoon Was Briljant!

Wij zijn Evelien en Debby van Briljant Crochet en organiseren HaakLounges in Rhoon, omgeving Rotterdam. Tijdens een Haaklounge kun je haken aan je eigen project en meegenieten van de projecten van anderen. We houden ook thema avonden waarin we inspelen op populaire ontwerpen, designers en haaktrends.
Zaterdag 15 februari jl., was het dan zover! Onze eerste eigen Briljant Crochet HaakLounge!
Een vijftigtal haaksters deed die zaterdag mee aan ons haakfestijn.
Met recht een haakfestijn want voor de lancering van onze eerste HaakLounge hadden we het breed opgezet. Om te beginnen hadden we de stoute schoenen aangetrokken en maar gelijk 3 grote haaksterren uitgenodigd namelijk;
Tessa van Riet, auteur van onder andere “Amigurumi & More”, “Amigurumi & Forest Friends”, en “Amigurumi Mini’s”.
DenDennis, ontwerper van patronen als “Bill the Black Rooster”, “Lavender Lenny”, “Morris the Relaxed Rhino”,  “Duncan the Donkey” en begin maart verschijnt zijn eerste boek met prettig gestoorde amiurumi haakpatronen, en
Joke Vermeiren, de vrouw achter www.amigurumipatterns.net en de boeken “Zoomigurumi” en “Zoomigurumi 2”.

Zij hebben de middag gezellig aan tafel meegehaakt, aan nieuwe ontwerpen gewerkt en uiteraard boeken en patronen gesigneerd voor de aanwezige liefhebbers.

Via “Echtstudio” hebben we ervoor kunnen zorgen dat we een verscheidenheid aan verschillende garen, haaknaalden, vulling en andere haak must-have’s konden aanbieden die dag.
Vooral de Stylecraft, Catania en natuurlijk de boeken en patronen van de haaksterren waren erg populair.
Voor degene die wel wat hulp kon gebruiken of pas net was begonnen met haken, was daar Mariëlla van “Bella’s Crochet” aanwezig om het je uit te leggen of je techniek te verbeteren.

En als klap op de vuurpijl kregen de eerste 50 aanmeldsters en medehaaksters een leuke en goed gevulde Goodie bag van Briljant Crochet mee, met daarin onder andere een nieuw patroon DenDennis, een mooie bol garen van Tessa van Riet, ansichtkaarten van Joke’s Zoomigurumi en van ons een Briljant Crochet beker met thee en chocolade én een gratis Briljant patroon. Het patroon van ons Briljantje delen we graag met iedereen en we vinden het erg leuk als jullie je Briljant delen bij ons op de Facebook groep.
De dag was geweldig en een regelrechte hit!

Houd ons goed in de gaten want we zullen geregeld originele HaakLounges organiseren! Zo kunnen we nu alvast verklappen dat er voor het voorjaar een “chocohaakerie” en een ‘haak-tea-op-de-boerderie’ op de planning staat!
We organiseren alle Lounges via onze Facebook groep Briljant Crochet HaakLounge en heten alle haaksters hier van harte welkom. Via de button evenementen kan iedereen zien waar en wanneer er Lounges gaan plaatsvinden en kan ieder zich hier ook voor inschrijven. Lid worden kan via:
https://www.facebook.com/groups/briljantcrochet/.
We kunnen niet wachten tot het weer zover is! We hebben er zin in! BRILJANT!

Liefs en tot snel,

Debby & Evelien

 gratis patroon van Briljant crochet: