Vandaag vers binnengekomen; 4 prachtige nieuwe kleuren van de stylecraft special dk. We kregen er een beetje herfstig gevoel bij toen we de dozen openmaakten, mooie warme kleuren met de klinkende namen Petrol, Gold, Stone en Spice. De Petrol is een fantastische stoere kleur, als je deze naast de kleur Teal legt dan heeft Petrol een blauwige gloed en Teal een meer groenige uitstraling. Gold is een warme okerachtige kleur, Stone een wat beige/donkercreme tint en de Spice is een hele fijne oranje/brick kleur waar je weer heel veel kleurcombinaties mee kunt maken.

De afbeeldingen geven een goed beeld van de kleuren, mocht je de kleuren live willen zien dan kun je een kleurenstaaltje via de website bestellen speciaal gemaakt met deze 4 nieuwe tinten.

Natuurlijk geeft een live bezoekje in onze mooie studio het beste beeld en is ook nog eens reuze gezellig!

We wensen jullie veel combineerplezier met deze mooie aanvulling van de stylecraft special dk collectie!