Shop voor een beter milieu met je eigen tas! Deze pilot is kort geleden gehouden bij diverse winkelketens om het verbruik van plastic tasjes terug te dringen. Er werd tijdens deze periode ruim 50% minder tasjes uitgegeven, geslaagde pilot lijkt ons zo…

Wij vonden het daarom een goed idee om dit in onze winkel ook te gaan proberen. Nu kun je een plastic tas van de Hoogvliet, Albert Heijn of Digros meenemen, zo’n handig uitvouwbaar nylon tasje of een lekkere ruime shopper waar veel bollen wol in kunnen. Maar de die hard haakster komt natuurlijk met een eigen gehaakte tas!

Wij hebben in het kader van het milieubewust(er) shoppen een gratis patroon uitgeschreven voor de mollie flower bag en ook het patroon voor die super populaire ptt posttas is vanaf nu gratis te downloaden.

Heel veel haakplezier en we zien je graag een keer met je eigen (gehaakte) tas verschijnen in de studio in Alphen aan den Rijn!