Dit jaar gaan we voor het eerst naar de handwerkbeurs in Zwolle! Van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari is het in de IJsselhallen een groot wollig spektakel.

Er staan heel veel stands op gebied van verschillende handwerk- en textieltechnieken zoals borduren, breien, patchwork, quilten, vilt, kantklossen en natuurlijk haken! Wij staan bij standnummer 076 en we hopen dat het daar reuze gezellig gaat worden, komen jullie even langs?

We hebben een kleurige selectie mee; Lammy hawai, catania, phildar coton 3, brazilia, drops paris en stylecraft.

Ook de clover softtouch haaknaalden, amour haaknaalden en stitchmarkers zijn al ingepakt. Voor de amigurumi fans; zwarte oogjes en diverse neusjes, piepers, muziekdoosjes en vulling. Natuurlijk nemen we weer prachtig gehaakte creaties mee die live nog mooier zijn dan op de foto’s.

Op zaterdag zijn er ook dames van de stichting earlybirds bij onze stand aanwezig om haaksterren te werven voor dit goede doel! Wil je alvast wat meer weten, kijk dan eens op hun facebookpagina en website:

https://www.facebook.com/groups/230321267153807/
http://www.earlybirdsfotografie.nl

De studio in Alphen aan den Rijn is gewoon geopend tijdens de beursdagen (donderdag t/m zaterdag) en woensdagavond zijn jullie van harte welkom bij de haak in vanaf 19.00 uur!

We hebben er heel veel zin in en zien jullie graag in onze stand!

Team echtstudio
Sandra
Marielle
Wilma
Ingrid
Carol
Kim