Garen X: Stylecraft Weekender!

Home/Geen categorie/Garen X: Stylecraft Weekender!

Garen X: Stylecraft Weekender!

Net vers binnengekomen; een nieuw garen waar wij heel enthousiast over zijn! Ook ons deskundige haakpanel (de woensdagavond haakinners) is zeer tevreden over dit garen. Na een uurtje stevig doorhaken hadden zij (6 dames), 6 bollen Stylecraft Weekender verwerkt tot dit fijne dekentje..

Dit dekentje is 70 x 70 cm en van de 6 bollen is nog een klein restje over. Ons haakpanel heeft de onderstaande fijne kleuren gebruikt:

cream

clay

oudroze

ijsblauw

wijnrood

indigo

Ook beschikbaar in:

zachtgroen

antraciet

Het merk Stylecraft kennen we al van de Stylecraft special DK en nu hebben we dus ook de Stylecraft Weekender in ons assortiment. Het is een lekker dik garen van 100% acryl met een prachtige matte glans geschikt voor naalddikte 8m. Het zijn bollen van 100 gram met een looplengte van 100 meter, stekenverhouding 10 x 10 cm: 11 steken x 16 toeren.

Er zijn nu 8 prachtige kleuren in de collectie die heel goed met elkaar te combineren zijn, maar we houden van een ruime keuze dus hopen dat het snel wordt uitgebreid.

Welke kleuren zouden jullie nog graag zien?

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.