De KREADOE komt al snel dichterbij! Het belooft weer een groots evenement te worden met heel veel inspiratie, acties en aanbiedingen.

En natuurlijk doen wij daar dit jaar weer graag aan mee!

Naast al de scherpe prijzen in de stand hebben wij ook nog iets extra’s georganiseerd….de 3 doldwaze amigurumidagen! Ter promotie van 3 bekende auteurs is de volgende actie bedacht: kom met een zelfgemaakte amigurumi van de auteur van de dag naar onze stand en we maken een pracht van een foto van jullie drieeen (jij, je mooie amigurumi en de auteur). We plaatsen deze foto op de echtstudio pagina en als dank voor deze fotoshoot en de moeite die je hebt gedaan voor het haken van de amigurumi ontvang je 10% shopkorting bij echtstudio. Dit kun je direct verzilveren bij de stand of online besteden.

Meet en greet en say cheese met deze auteurs:

Op DONDERDAG 31 oktober van 12-15 uur
Tessa van Riet van de boeken Amigurumi and more,  forest friends en mini’s.

Op VRIJDAG 1 november van 12-15 uur
DenDennis! Het is de eerste vrijdag van de maand dus #BYATWF Bring Your Amigurumi To Work Friday (in dit geval “To the Kreadoe Friday”)

Op ZATERDAG 2 november van 12-15 uur
Helemaal vanuit België: Joke van de boeken Zoomigurumi.

Dus zorg dat jij en je ami er goed uitzien en dan maken we er een doldwaze dag van!

Graag tot ziens op de kreadoe!

* Voor alle duidelijkheid; de 3 doldwaze amigurumidagen zijn alleen op donderdag/vrijdag en zaterdag en de 10% korting is alleen geldig als je met een amigurumi van de auteur van de dag op de foto gaat *