Jullie hebben het vast al meegekregen; de BYATWF (Bring Your Amigurumi To Work Friday) van Dendennis!  Elke eerste vrijdag van de maand roept Dennis via social media alle haaksterren over de hele wereld op om je zelf gehaakte amigurumi mee te nemen naar je werk. Voor jezelf en je collega’s een welkome en vrolijke afwisseling op de werkvloer!

As vrijdag 4 oktober is het weer de eerste vrijdag van de maand en dat vinden wij een mooi moment voor een WIN actie!

Maak een originele foto van jouw amigurumi op jouw werkplek en maak kans op 2 vrijkaartjes voor de KREADOE voor een meet en greet met Dendennis bij onze stand op vrijdag 1 november (natuurlijk op de vrijdag!). Ook mag je een Dendennis patroon naar keuze uitzoeken. 
Dus laat je fantasie de vrije loop, zorg dat je amigurumi een goede taak krijgt op je werk, helpen koffie zetten, kopietjes maken of mee discussieren tijdens een belangrijke meeting! Zolang er maar lol gemaakt wordt op vrijdag 4 oktober!
Uiteraard kan je gewoon je foto’s posten op Instagram, Tumblr en facebook met de Hashtag #BYATWF, maar als je mee wilt doen aan deze actie dan deel je je foto in ieder geval op onze blog zodat alle andere haaksterren ook mee kunnen genieten van al deze leuke plaatjes.
Wat moet je doen? Laat hieronder een (directe) link naar jouw creatie achter. Je hoeft niet per se een blog te hebben om mee te kunnen doen aan deze haak en winactie. Er zijn meer mogelijkheden om mee te doen en een link te plaatsen. Je kunt ook gebruik maken van een online fotoalbum of je Facebookaccount. Als je gebruik wilt maken van een online fotoalbum kun je een account openen bij bijv. Flickr of Photobucket. Als je de foto van je creatie in Flickr of Photobucket geplaatst hebt, kun je de url als link plaatsen. Heb je je creatie op Facebook geplaatst, dan kun je die url gebruiken. Zorg ervoor dat de instellingen van de foto die je plaatst openbaar zijn, zodat anderen de foto ook kunnen bekijken.

We kijken uit naar al jullie lieve en grappige foto’s. Op maandag 7 oktober maken we de winnaar bekend…succes!!