Wat hebben we een geweldige masterclass gehad! Ruim 80 dames zijn vrijdagavond en zaterdag ingewijd in de Des Mabels haaktechniek. Mabel Pelgrom heeft hiervoor een lange reis van 4 uur vanuit Den Oever afgelegd om deze Masterclass marathon in Alphen aan den Rijn te starten en met succes!

Het was enorm gezellig, de deelnemers waren enthousiast en leergierig en de een na de ander kreeg de techniek in de vingers. Wij verwachten aankomende tijd heel veel blije TADAAHHH foto’s van prachtige tassen, jurken en vloerkleden.

Hier volgt een sfeerimpressie van een meer dan geslaagde masterclass; lieve haaksterren jullie bedankt voor jullie aanwezigheid en gezelligheid. Mabel, enorm bedankt voor het delen van deze fijne haaktechniek en als je weer op adem bent gekomen van de marathon dan ontvangen wij je heel graag weer bij echtstudio!

Volle bak! de stemming zat er goed in, even een kleine stilte bij het opzetten van 96 lossen + 1…..

 Mabel had prachtige tassen gehaakt om ons te inspireren..

Onder toeziend oog van Mabel werd er druk van kleur gewisseld!

ok, af en toe raakten we in de knoop en was het wat stoeien met die draden

maar de techniek zit er in! En nu lekker kleuren combineren en beginnen aan onze eigen Des Mabels tas!