kaartjes voor de


Het lijkt nog erg ver weg: de grootste hobbybeurs in de Jaarbeurshallen van 30 oktober t/m 3 november. Maar wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de KREADOE!

Onze stand zal weer vol staan met leuke aanbiedingen, prachtige garens en handige fournituren en we zouden het heel gezellig vinden als jullie ons komen bezoeken.
Nu heb je kans om dit samen met een vriendin, buurvrouw of andere haakkennis GRATIS te doen door deel te nemen aan onze HAAK en WIN actie!
De laatste tijd zien we de mooiste gehaakte dekens voorbij komen en we zouden ook graag jouw creatie zien waar je vast heel trots op bent. Stuur een mooie foto van je granny square blanket, ripple stitch, granny stripe of hexagon deken toe en wie weet maak jij kans op 2 gratis toegangskaartjes voor de KREADOE en….een echtstudio kadobon twv € 50!! Ook zal de winnende creatie te zien zijn op onze stand in de KREADOE.
Wat moet je doen? Laat hieronder een (directe) link naar jouw creatie achter. Je hoeft niet per se een blog te hebben om mee te kunnen doen aan deze haak en winactie. Er zijn meer mogelijkheden om mee te doen en een link te plaatsen. Je kunt ook gebruik maken van een online fotoalbum of je Facebookaccount. Als je gebruik wilt maken van een online fotoalbum kun je een account openen bij bijv. Flickr of Photobucket. Als je de foto van je creatie in Flickr of Photobucket geplaatst hebt, kun je de url als link plaatsen. Heb je je creatie op Facebook geplaatst, dan kun je die url gebruiken. Zorg ervoor dat de instellingen van de foto die je plaatst openbaar zijn, zodat anderen de foto ook kunnen bekijken.
Je kunt meedoen t/m 7 oktober. Na die datum wordt er door deelnemers en bloglezers gestemd op de creaties. Op maandag 14 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Veel succes!