Het is bijna zover: op zaterdag 5 oktober van 12 – 17 belooft het weer een spetterend feest te worden bij ons in de studio!

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor weer een megaleuke amigurumidag, dit jaar zijn natuurlijk de haakcelebs live te ontmoeten en we zijn heel blij dat ze er bij willen zijn:

Christel Krukkert
Tessa van Riet
Annemarie Arts
Marieke Dissel
Joke van Amigurumipatterns.net en Zoomigurumi
en haakhunk Dendennis!

In de studio richten we een gezellige auteurstafel in waar je ze kunt meeten en greeten, die geweldige haakboekjes in kunt bladeren en laten signeren en alle amigurumi’s kunt beknuffelen waaronder ook de incredible miss wooly..

De voorraden oogjes, neusjes, ringetjes en belletjes zijn al flink aangevuld en ook de schappen zijn vol met kleurig haakkatoen en pluizig en wollig garen voor het maken van de zachtste en liefste amigurumi! Ook zijn er diverse aanbiedingen en kortingen op het garen. Natuurlijk zorgen we weer voor allerlei lekkere zoetigheden en kun je gezellig onbeperkt aan de koffie en thee.

Bij besteding van € 20 ontvang je een goodybag; dit jaar is het een brei(!)tas van Phildar met vulling, en dan bedoelen we de heerlijke synthetische poppenvulling want dat is een noodzakelijk ingrediënt voor elke die hard amigurumihaker. Ook zitten er unieke haakpatronen in van de haakcelebs, speciaal ontworpen voor deze dag! Deze goodybags worden uitgedeeld zolang de voorraad strekt….

Entree voor de geweldige middag is GRATIS!

Nu wilden we dit jaar nog iets extra spetterends doen en nodigen we jullie graag uit om mee te doen met de mega amigurumi HAAKIN! Deze zal plaatsvinden in het magazijn van echtstudio (waar we ook vorige week de myboshi mutsworkshop hebben gehouden).

Neem gezellig een haakwerkje mee en schuif aan de superlange haak in tafel zodat je gezellig een middag onder gelijkgestemden aan je amigurumi kunt werken. Wij zorgen voor een lekkere lunch rond 13.00 uur en de rest van de middag onbeperkt koffie, thee en lekkers. Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 10 en deze kan na afloop van de amigurumidag betaald worden.

Ook gaan wij tijdens de HAAKIN de uitdaging aan om iets collectiefs te gaan doen, samen werken aan 1 grote amigurumi die uiteraard de echtstudio mascotte wordt en mee mag naar de KREADOE beurs! Hoe of wat is nog een geheimpje..

We zouden jullie hier natuurlijk heel graag allemaal voor ontvangen maar we hebben helaas plek voor 40 personen. Jullie kunnen je inschrijven door een mail te sturen naar info@echtstudio.nl onder vermelding van amigurumi HAAKIN. Alleen de inschrijvingen per email worden genoteerd en niet de meldingen op facebook of blog.

We hebben er enorm veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op Amigurumidag bij echtstudio!

Veel liefs,
Team Echtstudio

ps: voor de deur is het betaald parkeren en er kan gepind worden..