Deze week was er hoog bezoek in onze studio! Mabel Pelgrom, ontwerpster van vele prachtige haakcreaties kwam helemaal vanuit Den Oever de winkel in wandelen uiteraard in een fantastische gehaakte outfit…

Mabel ontwerpt al jaren de mooiste jurken, kleden en tassen met een unieke eigen stijl. Al enige tijd loopt ze rond met het idee om deze fantastische DES MABELS haaktechniek met jullie haaksterren te delen. Na een berichtje in de facebook groep Dutch Crochet bleek dat er heel veel belangstelling is voor een Mabel workshop en zo is het idee ontstaan voor een heuse

MASTERCLASS DES MABELS

Heb je haakervaring en ben je weer eens toe aan een nieuwe haakuitdaging? Schrijf je dan in voor de MASTERCLASS DES MABELS op 1 van onderstaande tijdstippen:

vrijdag 20 september 19 – 21.30 uur of
zaterdag 21 september 9.30 – 12.00 uur of
zaterdag 21 september 13.30 – 16.00 uur

De masterclass kost € 25 p.p. en dat is inclusief 3 bollen catania/coton 3 kleur naar keuze, onbeperkt koffie en thee, veel zoetigheid en natuurlijk les van de expert Mabel!

Neem zelf een haaknaald 2,5mm mee!

Locatie: echtstudio, Prins Hendrikstraat 99 in Alphen aan den Rijn. Er kan na afloop betaald worden en er is gelegenheid om extra materialen aan te schaffen (er kan gepind worden). Let op dat het betaald parkeren is.

Inschrijving gaat per email; stuur een bericht naar info@echtstudio.nl ovv MASTERCLASS DES MABELS en vermeld daarin de gewenste datum en tijdstip en het aantal personen. Zodra je van ons een bevestigings email hebt ontvangen dan is je inschrijving definitief. Inschrijven gaat op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen, wees er dus snel bij want:

vol = vol!
We hopen jullie allemaal te zien op de spetterende MASTERCLASS DES MABELS bij echtstudio!