En wat was het gezellig! Minigurumiddag bij echtstudio was een groot succes!

Tessa heeft haar nieuwe boek Amigurumi & mini’s gesigneerd maar ook haar andere boeken Amigurumi & more en Amigurumi & forest friends waren erg in trek.

We hebben met heel veel plezier de voorbereiding voor deze middag gedaan; zo heeft Tessa onder toeziend oog van mini Quinty de minigurumi’s in hun nieuwe glazen huisje ondergebracht.

Er zijn flink wat mini gebakjes en mini chocolaatjes ingeslagen voor de haak in en zijn we druk bezig geweest met de mini goody bags!

In de goody bag zat een schattig roze bolletje katoen waar je dit mini hartje mee kon haken die Tessa speciaal voor de minigurumimiddag had ontworpen. Mocht je zelf ook de blits willen maken met zo’n  hartjes ring dan kun je hier het gratis patroon vinden.
En nog een gratis patroon….1 van de leukste MINIgurumi’s uit de letterbak is helaas niet in het boek opgenomen maar wie wil dit schatje nu niet haken? Daarom kun je hier het patroon vinden en je verzameling minigurumi’s compleet maken.
Namens Tessa, de mini’s en het echtstudio team willen wij jullie heel erg bedanken voor jullie komst en enthousiasme! We hebben alweer grote plannen voor een nieuw haakevent dus houd ons in de gaten en dan zien we jullie graag weer in de studio!