Inmiddels een vaste haakdate voor vele haaksterren: de wekelijkse HAAK-IN bij echtstudio op woensdagavond van 19.00 – 21.30 uur.

De winkel is dan gevuld met een bont gezelschap van haak en ook breisterren die onder genot van koffieleutjes, bokkepootjes, m’ms en koffie/thee de mooiste creaties bij elkaar haken. De sfeer is fantastisch, geen pijnlijke stilte te bekennen en het wemelt er van de creatieve ideeën. We hebben al meerdere malen wat gezellige plaatjes op facebook gezet maar vonden het nu eens tijd worden om er een blog aan te wijden.

Met als speciale reden dat op woensdag 31 juli de HAAK IN wordt bezocht door aanstormend haakSTER (maar dan een mannelijke) Dendennis van www.dendennis.nl! Vele van jullie kennen hem en zijn gehaakte creaties vast al: Bill, Puff, Morris en Lenny hebben in ieder geval ons hart gestolen en staan al een tijdje te pronken in de studio.

Heb je dus ook zin in een meet en greet met Dennis? Schuif dan aanstaande woensdag gezellig aan! Wij zorgen voor wat extra lekkernijen en Dennis zorgt voor wilde haakverhalen!

Nog een beetje aan twijfelen? We hopen dat deze gezellige foto’s je over de drempel heen helpen en dan zien we je graag aanstaande woensdag bij de HAAK-IN.

Reserveren is niet nodig, entree is € 2,50 pp dit kan na afloop van de haak in betaald worden.

Zoetigheid en amigurumi’s…een heerlijke combi!

En dan ontstaat er tijdens een HAAK IN opeens dit schatje: Knijn de Haas made by Marielle, patroon? Ja natuurlijk! Binnenkort beschikbaar in de webwinkel.

Heerlijke granny stripes! Een ideaal patroon voor een HAAK IN…

Margriet, 1 van de trouwe haakinners, maakte de ene week deze beetje blote amigurumi pop….

…en liet bij de volgende HAAK IN trots het eindresultaat zien!

Turbohaakster Sandra heeft deze prachtige bloemendeken met Stylecraft special dk gehaakt en deze deken is live te zien in de studio!

De sfeer is altijd goed en heel gezellig…

en soms houden we het niet helemaal droog….van het lachen dan!

En mocht er iemand nog denken dat haken nog steeds voor saaie mutsen is….
check out deze stoere bikeres, volledig afgestyled in echtstudio kleuren
Need we say more?

Tot woensdag! Wij hebben er al weer helemaal zin in…