Na het geweldige succes van Zoomigurumi deel 1 is er nu Zoomigurumi deel 2. Joke van amigurumipatterns.net heeft het weer voor elkaar gekregen om een internationale selectie te maken uit de beste amigurumi ontwerpers.

Maak kennis met die super leuke Otto de schildpad, niet voor niets is hij gekozen als cover model…er zijn al haaksterren aan de slag gegaan met deze lieverd. Hiervoor kun je drops paris katoen gebruiken en haaknaald 4.0mm.

De volgende lieve, grappige en knuffelige amigurumi’s staan allemaal in Zoomigurumi 2:

We gaan zelf aan de slag met die superzachte Lulu en Lollo de lammetjes, daarna staat Otto op de wishlist of toch eerst maar die grappige Febo de wasbeer?

De engelse versie is nu beschikbaar in de webshop en natuurlijk te zien in onze studio. In januari 2013 komt de nederlandse versie van Zoomigurumi 2 uit.