Is het geen plaatje? De leukste en liefste mini van Tessa; Quinty is geboren op 4 juni en is een beeldige baby! Hier ligt ze zoet te slapen in een zacht gehaakt dekentje (oké, het patroon maken we binnenkort bekend)

Nu zijn wij al een tijdje in blijde afwachting van Tessa’s andere mini’s en binnenkort is het dan eindelijk zover: het nieuwe boek Amigurumi & mini’s komt 13 juli uit! Wij gaan hier natuurlijk een knalfeest van maken dus noteer in je agenda:

Zaterdag 13 juli van 12 – 14 signeersessie van Tessa bij echtstudio.

Het belooft een gezellige middag te worden met goody bags, leuke kortingen en mini-hapjes en drankjes. Alle minigurumi’s zijn dan ook live te bewonderen dus kom allemaal langs bij echtstudio in Alphen aan den Rijn.

Mocht het niet uitkomen om bij de signeersessie aanwezig te zijn dan kun je het boek ook alvast online bestellen, we sturen dan een gesigneerd exemplaar naar je toe!

Om alvast in de stemming te komen heeft Tessa speciaal deze minigurumi smoovie (stop motion movie) voor jullie gemaakt dus schenk een colaatje in, popcorn erbij en genieten maar!