Een paar weken geleden hielden we een marktonderzoekje op onze Facebookpagina. We vroegen o.a. welke garens jullie nog graag in de Echtstudio webshop en winkel willen zien. Een garen dat vaak genoemd werd, was Stylecraft Special DK. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat we dit mooie acrylgaren waar jullie zo enthousiast over zijn in ons assortiment hebben opgenomen.

Stylecraft Special DK, een 100% acrylgaren van een super kwaliteit en beschikbaar in heel veel prachtige kleuren. De Stylecraft voelt zeer zacht aan en haak- en breiwerken met deze wol blijven ook op langere termijn prachtig. Deze wol is zeer geschikt voor het haken en breien van kleding, dekens en het haken van amigurumi’s. De bollen zijn extra groot, ze wegen 100 gram en hebben een looplengte van wel 295 meter. Met 20 bollen Stylecraft Special DK kun je al een warme deken haken van circa 200 x 140 cm, natuurlijk wel afhankelijk van het gebruikte haakpatroon en de manier van haken. Gebruik haaknaald 4mm voor kleding toepassingen en het haken van dekens. Voor het haken van amigurumi’s adviseren wij het gebruik van haaknaald 3,5mm om een mooie dichte structuur te verkrijgen. Deze wol geeft amigurumi’s een zachte, knuffelige uitstraling en zal ook bij veelvuldig gebruik mooi in vorm blijven.

De Stylecraft Special DK is in het buitenland een zeer populair garen en wordt geprezen door hakers en breiers vanwege de fantastische kwaliteit van de wol en mooie intense kleuren. Bekende bloggers zoals Lucy van Attic24 en Matt van de blog According to Matt hebben al prachtigste creaties gemaakt met deze wol. We hebben een paar creaties van Matt en Lucy gehaakt met Stylecraft Special DK ter inspiratie.

Bron: According to Matt

Bron: According to Matt

Bron: According to Matt

Bron: Attic24

Bron: Attic24

Wil je ook met dit mooie garen aan de gang? Bestel het in de webshop of kom langs in de winkel. We kunnen niet wachten om jullie creaties met Stylecraft Special DK te zien.