Dit jaar is Koninginnedag extra feestelijk en bijzonder vanwege de inhuldiging van prins Willem-Alexander. We zetten deze maand dan ook graag het Hollands haken eens in het zonnetje; mooie creaties in rood wit blauw of met een feestelijk oranje tintje. Maak jij iets leuks of feestelijks voor Koninginnedag?

In de webwinkel vind je alles voor Hollands haken. Een mooi Phildar wolpakket in Holland kleuren, een haakpakket voor het maken van een leuke Hollandse broche of een vrolijke mini-poncho. En wat denk je van die lieve, geinige oranje leeuw? Er zijn ook leuke fournituren om je creaties compleet te maken.

Vandaag is het nieuwe haakboek Ik hou van Holland & Haken van Christel Krukkert uit. De leukste Hollandse souvenirs kun je nu zelf haken; klompjes, Rembrandt van Rijn met schilderspalet, een originele vuurtoren, een molen, Frau Antje en een tulpje. Natuurlijk mogen Wilem-Alexander, Maxima en Beatrix niet ontbreken en staan er ook superleuke patronen in van André Hazes en het overbekende kussende boertje en boerinnetje in Delfts blauw. Het haakboek kun je hier bestellen.

Haak en win!

Heb jij een super Hollands gehaakte creatie die je graag wilt delen? Laat het zien en wie weet maak jij kans op een cadeaubon van Echtstudio t.w.v. 10,00 euro. En er is meer…..de creatie van de winnaar wordt een week lang als banner op onze Facebookpagina getoond.

Wat moet je doen? Laat hieronder een (directe) link naar jouw creatie achter. Je hoeft niet per se een blog te hebben om mee te kunnen doen aan deze haak en winactie. Er zijn meer mogelijkheden om mee te doen en een link te plaatsen. Je kunt nl. ook gebruik maken van een online fotoalbum of je Facebookaccount. Als je gebruik wilt maken van een online fotoalbum kun je een account openen bij bijv. Flickr of Photobucket. Als je de foto van je creatie in Flickr of Photobucket geplaatst hebt, kun je de url als link plaatsen. Heb je je creatie op Facebook geplaatst, dan kun je die url gebruiken. Zorg ervoor dat de instellingen van de foto die je plaatst openbaar zijn, zodat anderen de foto ook kunnen bekijken. Je kunt meedoen t/m woensdag 17 april a.s. Na die datum wordt er door deelnemers en bloglezers gestemd op de creaties. Op maandag 22 april wordt de winnaar bekend gemaakt.

Veel succes!