En dan nu (denkbeeldig tromgeroffel…) het garen waar elke haak liefhebber al lang op gewacht heeft, misschien zelfs wel zonder dat je het wist :) Catania heeft een nieuwe lijn, Catania Grande ! Dit lieve konijntje Wasabi uit het boekje Zoomigurumi is gehaakt met Catania Grande. Hiervoor hebben wij 2 bollen appelgroen en 1 bol taupe gebruikt.

Catania Grande is net zo fijn glanzend garen als het bekende Catania glanskatoen, maar dan dikker. Het is geschikt voor haaknaald 4,5 of 5 en het is vergelijkbaar met bijvoorbeeld Paris katoen. Het is nu verkrijgbaar in 18 heerlijk heldere kleuren maar wij hopen natuurlijk dat er snel een uitbreiding in het kleurenpalet komt.

Zoals je hier boven al hebt kunnen zien is het garen zeer geschikt voor het haken van amigurumi’s maar denk ook eens aan de granny squares ! Fijn haken en met zo’n dikkere draad heb je ook snel resultaat. Daarnaast is het ook super leuk om te gebruiken voor woonaccessoires of tasjes. Met andere woorden; Echtstudio is heel blij met deze uitbreiding op het assortiment ! Ben jij ook enthousiast geworden ? Profiteer dan deze leuke aanbieding:  Een totaal pakket met 18 kleuren Catania Grande voor maar € 39,95 !  Je vind deze aanbieding HIER in onze shop.