Ontdek de mogelijkheden van de breivork! Een breipen of een breinaald bedoel je ? Nee, wij hebben het over de breivork. Niet om mee te eten, wel om van te smullen want je maakt er echt hele mooie koorden mee. Het lijkt op punniken maar dan nog eenvoudiger. In combinatie met zpagetti creëer je op een simpele manier een koord met een mooie structuur waar je bijvoorbeeld sieraden mee kunt maken. Zoals deze mooie armbanden.

Ook zeer geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Leuk voor in de kerstvakantie, het is weer eens wat anders dan kleien, plakken en knippen. En daarnaast hebben we natuurlijk ook een leuk pakketje voor onder de kerstboom ! Leuk voor mama, zus, dochter of nichtje !

In dit breivork pakket zit alles om 3 mooie armbanden te maken: Een breivork,  uitgebreide uitleg over de breivork en het gebruik daarvan, 3 kleuren zpagetti (wit, donkergrijs en oudroze) en 3 grote kralen. Dit pakket wordt in een gewone brievenbusdoos verstuurd. Je kunt deze koorden natuurlijk ook gebruiken om bijvoorbeeld een vaas te omkleden, een speenkoord te maken of een kleedje te maken. Laat je fantasie op hol slaan en brei je blij !!