De meeste van jullie kennen haar inmiddels, of in ieder geval haar boekjes ! Annemarie Arts, amigurumi designer en auteur. Naast haar werk als designer is Annemarie ook werkzaam als activiteitenbegeleidster op een dagverzorging voor ouderen en dementerende ouderen. Ondanks dat de meeste cliënten uit haar groep veel van handwerken houden is het voor de meeste van hen niet meer mogelijk om zelf te haken of te breien. Om het toch extra gezellig te maken op de groep, is Annemarie op het idee gekomen om een wedstrijd te organiseren; Haak kerstballen, of kerstversieringen voor in de boom op de groep !
En uiteraard is er ook een prijs aan de wedstrijd verbonden. De gelukkige winnaar mag één boek uitzoeken uit de serie van Annemarie, en aan de hand van de keuze van het boekje zal zij een leuk passende haakpakketje samenstellen. De tweede en derde prijswinnaars ontvangen het patroon van Sam de Notenkraker. 
   Kerstballen haken                                Babycadeautjes haken
Wil je meedoen aan de wedstrijd en tegelijkertijd de cliënten van Annemarie een vrolijk versierde kerstboom cadeau doen ? De kerstversieringen kunnen tot 2 december worden toegestuurd. Het adres van kun je opvragen via; haakidee@gmail.com. Op 5 december zal de winnaar bekend worden gemaakt !