Hoe harder je zingt, hoe meer cadeautjes je van die lieve goede Sint in je schoen zult krijgen, dus dames….daar gaan we luidkeels…”Zie ginds komt de stoomboot” Nu moet je natuurlijk niet vergeten om een verlanglijstje in je schoen te stoppen zodat de Sint of zijn goede collega de Kerstman weet waar je hartje dit jaar naar verlangt. (psst….mannen onder ons…dit is dus die stille hint, hier kun je bonuspunten mee verdienen !)  
Wij hebben namelijk al wel een heel goed idee wat je op dat lijstje zou kunnen zetten ! Eén (of meerdere, ligt er aan hoe lief je bent geweest) haak cadeaupakketjes, compleet met wol om direct van start te kunnen gaan. Ze worden super leuk verpakt in een knal roze Echtstudio doosje die gewoon als brievenbuspost verzonden kan worden. En als klap op de vuurpijl (ja…het is ook alweer bijna einde jaar) je krijgt bij deze pakketjes ook nog eens een kortingcoupon van 10 %  op je volgende aankoop in de webshop van Echtstudio ! Je vind alle pakketjes HIER en je kunt kiezen uit de volgende pakketjes:
Kerstballen haken, haak nu je boom vol met ballen in fijne kerstkleurtjes !
Heerlijke High Tea patroontjes voor grote en kleine meisjes !
Amigurumi en Forest Friends, inclusief materiaal voor het maken van het uiltje !

Haken in stijl, met dit pastelkleurige haakpakketje !

 En voor alle zoete kindertjes hebben we ook nog een super leuk Ik leer haken pakket !