Amigurumi dag 2012, wat een feest !!

Home/Geen categorie/Amigurumi dag 2012, wat een feest !!

Amigurumi dag 2012, wat een feest !!

Amigurumi dag 2012 was weer een enorm feest voor alle amigurumi liefhebbers ! Buiten het feit dat het erg gezellig was om alle oude en nieuwe gezichten te verwelkomen was het ook nog eens ontzettend druk ! De dames en ook zeker mannen kwamen van heinde en verre. Uit Friensland, Limburg en zelfs België ! In de rij om je boekje te laten signeren, net het laatste pakketje weg te grissen of samen met je vriendinnen de nieuwste amigurumi trend bewonderen. Het kon gisteren allemaal onder het genot van een zoet hapje en een heerlijk kopje koffie of thee. Je kon aanschuiven om te gaan haken of je vraag stellen waardoor je weer lekker verder kon met je project. Hier onder even een kleine compilatie van foto’s om je een beetje een beeld te geven van het geen wat je gemist hebt als je niet bent geweest 😉 

Het Kerst hoekje, hier vind je glitterwol, de kerststal, de kerstman en het rendier en nog veel meer !

De dames bekijken Matroesjka uit Amigurumi & More.

Dit meisje zou het liefst een hapje nemen van de cupcakes van Marieke Dissel !

Tess en Christel druk aan het signeren, op de achtergrond de MINI-gurumi’s in de letterbak!
De MINIgurumi’s met een hoogte van ca. 3 tot 5 cm. Nu al een hit !

Alle auteurs op een rijtje, Marieke, Annemarie, Christel en Tessa.

En dat ze pret hebben gehad dat zie je hier !

De schaaltjes chocolade en snoep stonden paraat voor hongerige hakers.

De dames kijken alle nieuwe boekjes door.

Tess signeert aan de lopende band haar nieuwe boekje Amigurumi & Forest Friends.

Hetzelfde patroon en dezelfde wol, andere maker !

Gezellig kletsen over het nieuwe boekje.

Groepsfoto ! Met Marieke, Chantal, Christel, Kim en Tess

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.