Van 31 oktober tot en met 4 november 2012 is de Kreadoe beurs er weer in het jaarbeurs gebouw in Utrecht, Nederland. En zoals jullie weten zal ook Echtstudio dit jaar  met een grote stand aanwezig zijn op de beurs. Nu lijkt het ons leuk om de stand aan te kleden met amigurumi’s. Om deze eens extra  in het zonnetje te zetten wil Echtstudio een soort tentoonstelling maken van allerlei verschillende amigurumi’s. Deze worden dan op de bovenste planken in de stand geplaatst, zodat iedereen ze wel kan zien, maar dat men er niet aan kan komen of ze  “per ongeluk” mee kan nemen. Op deze manier maar dan enkel hoog. (zie foto)
Nu vinden wij het heel leuk vinden om hier zo veel mogelijk amigurumi’s voor te kunnen gebruiken, maar daar hebben wij jullie hulp voor nodig ! Woon je in de buurt van Alphen aan den Rijn en heb jij amigurumi’s die je wel uit wilt lenen voor deze tentoonstelling ? Dan kun je ze na afloop weer in de studio af komen halen. Woon jij helemaal niet in de buurt maar vind je het initiatief toch erg leuk en wil je één of meer te haken daarvoor die daarna in de studio blijven staan ? Dat is natuurlijk ook hartstikke leuk ! Neem dan contact op met Kim Poelwijk via info@echtstudio.nl
of stuur een doosje met jouw te geven amigurumi’s voorzien van een labeltje met je naam er op en een begeleiden briefje naar: Echtstudio, Prins Hendrikstraat 115, 2405 AH in Alphen aan den Rijn. En wie weet zijn jouw ami’s wel door ruim 30.000 personen te bewonderen op de Kreadoe !