Ja…dat wisten jullie misschien niet (en wij ook niet) maar naast handig hakers zijn wij ook best knappe knippers ! Zoals je begrijpt zijn wij hier druk bezig met de voorbereiding voor amigurumidag 2012 ! Vind je het papier niet helemaal logisch voor een haak en brei shop?  Neem van ons aan, zelfs dit heeft met amigurumi haken te maken. Ben je nu echt erg nieuwsgierig geworden, dan moet je toch echt even langswippen op zaterdag 6 oktober om deze nieuwe amigurumi trend te komen bewonderen. (Als je goed kijkt zie je trouwens ook nog een sneak-peak van de beestjes uit Amigurumi & Forest Friends !)

Schrikt de term amigurumi je wat af ? Geen zorgen hoor, het zijn gewoon schattige gehaakte diertjes en wij hebben ze zo getraind dat ze niet bijten…meestal niet dan. Heb je daar in tegen meer met een grote haaknaald en een bol Zpagetti, dan zit je ook helemaal goed op 6 oktober bij Echtstudio !

Profiteer van de volgende aanbiedingen:

Zpagetti:  1 bol voor €7,50  en  2 bollen voor € 14,00.
Catania en Drops Paris katoen: 2 euro per bol !

Mis ook de grabbelbakken Rio katoen niet, voor maar € 1,50 per bol heb jij zo weer een hele tas vol frisse kleurtjes katoen !  Dus mis het niet ! Amigurumi dag is er voor iedereen; amigurumi hakers, granny hakers, zpagetti hakers, ribbon breiers, sierraden makers, en zelfs voor knappe knippers ;)