Amigurumi haken is online !

Home/Geen categorie/Amigurumi haken is online !

Amigurumi haken is online !

Het is zover, de gloednieuwe site van amigurumi-haken.be is online ! Neem zeker eens een kijkje op de vernieuwde site. Je vind er duidelijk haaktechnieken, tutorials, alle Nederlandse boeken op een rijtje en een zojuist gelanceerd forum. Plaats net als de inmiddels ruim 1200 leden een foto van jouw amigurumi creaties en doe inspiratie op ! Schrijf een berichtje op het forum of blog en blijf op de hoogte van al het amigurumi nieuws, zoals bijvoorbeeld amgurumi dag 2012 bij  Echtstudio die op 6 oktober zal plaatsvinden ! * meer info volgt !

Als extra verrassing kunnen wij jullie alvast melden dat je op amigurumi dag 2012, de makers van amigurumi haken onze “special guest” zullen zijn ! Wij feliciteren amigurumi-haken van harte met de lancering van hun nieuwe site !

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.