Op 6 oktober is het weer zover, de dag voor amigurumi liefhebbend Nederland en België, amigurumi dag 2012 ! Iedereen is van harte welkom om langs te komen, we starten om 11.00 uur en we eindigen om 16.00 uur. Je hoeft je niet van te voren aan te melden en ook de entree is gratis. Ook dit jaar hebben wij weer heel wat te bieden aan onze haakfans !

Haak aan !

Van 11.00 tot 16.00 uur kun je doorlopend aan haken, heb je zin om even gezellig met andere haak-sterren aan de gang te gaan. Neem dan je project mee en haak aan !

Meet en greet amigurumi auteurs

Van 13.00 uur tot 16.00 uur. Maak kennis met de gezichten achter de patronen en boeken, je kunt vragen stellen over de patronen en natuurlijk je boekjes laten signeren. Voor jullie zijn dit jaar aanwezig:

Tessa van Riet; met haar nieuwe boekje Amigurumi & Forest Friends.
Christel Krukkert ; met haar nieuwe boekje Christels Kerst.
Annemarie Benthem; met haar nieuwe boekje Filet haken.
Marieke Dissel; met haar nieuwe boekje Dierencupcakes haken.

Special guest

Voor jullie speciaal vanuit België, Jelle Claes van dé Nederlandstalige haak community Amigurumi-haken.be. Neem een kijkje op de gloednieuwe amigurumi site. Je vind hier tips, technieken, 1001 voorbeelden, een forum, boeken overzicht patroontjes en nog veel meer interessante artikelen voor de die-hard amigurumi fan !

Amigurumi mystery; Wie ontdekt de nieuwste amigurumi hype ??

Wie ontdek als eerste de nieuwste amigurumi hype? Zoek in de studio tijdens amigurumi dag en maak kans op een Echtstudio cadeaubon t.w.v. €20,- Denk jij te weten welke amigurumi soort de harten gaat veroveren ? Vul dan je gegevens in op het wedstrijd formulier bij de auteurstafel. De winnaar wordt later bekend gemaakt !

Sale !
Profiteer op 6 oktober van leuke kortingen op diverse wol, katoen en fournituren dus kom lekker shoppen en laat je inspireren.

Je begrijpt het, dit spektakel mag je niet missen ! Nodig je buurvrouw uit, claim je vriendin voor een zaterdag of gijzel je man en kom gezellig langs in onze studio !