De eerste haak in was succes ! Onder genot van veel koffie, thee en zoetigheden hebben alle haaksterren zich prima vermaakt met hun meegebrachte creatie en natuurlijk met elkaar. Tips en trucs werden enthousiast uitgewisseld en er werd lekker bijgekletst, want inmiddels kunnen deze dames haken en kletsen tegelijk.
De volgende haak in staat al weer gepland en deze is op woensdag 12 september van 19.00 – 21.30 uur. Brei sterren zijn uiteraard ook van harte welkom op deze HAAK IN. Natuurlijk kan er ook geshopt worden en op deze avond krijg je 10% korting op je aankopen. Entree is € 5 en aanmelden via  info@echtstudio.nl
 
 
Stilte voor de storm ;)
 
Ook wat locale celebs aanwezig…

 Onder de indruk van deze kekke schaar !

 Brei sterren zijn natuurlijk ook van harte welkom !

 Er wordt flink door gehaakt !

Een ripple stitch deken van 2meter bij 2 meter in de maak 
 
 De projecten werden bekeken en bewonderden we zijn heel benieuwd wat voor prachtige projecten we de volgende haak in zullen zien !