I’m singing in the rain
Just singing in the rain
What a glorious feelin’
I’m happy again
I’m laughing at clouds
So dark up above
The sun’s in my heart
And I’m ready for love
Let the stormy clouds chase
Everyone from the place
Come on with the rain
I’ve a smile on my face
I walk down the lane
With a happy refrain
Just singin’,
Singin’ in the rain
Als het zomer is, en het regent zo hard als het nu doet, dan kun je 2 dingen doen:
1) Mokkend voor het raam naar buiten kijken, wachtend op de eerste zonnestraal.
2) Je haak en brei spullen te voor schijn toveren en heerlijk handwerken.
Wij gaan voor optie 2 ! Echtstudio geeft toch nog een positieve draai aan het slechte weer en brengt je alvast wat leuke ideeën voor als de rest van de zomervakantie je ook vooral nattigheid brengt.
Haak een granny deken, kussen of tas in heerlijke zomer kleurtjes, we geven je met de onderstaande foto’s alvast een wat kleur inspiratie….


Of haak een leuk hoesje van granny’s voor je I-phone.

 Haak deze prachtige  Bobble Flower granny sprei, het pakketje vind je HIER in de shop.
Of haak deze leuke zomer poncho en maak je dochter, nichtje of buurmeisje blij ! Het pakket voor de poncho vind je in onze shop klik HIER.

We mogen natuurlijk ook de zoons, neefjes en buurjongetjes niet vergeten, houd ze deze vakantie zoet met je eigen gehaakte autoweg !

Haak met het fijne haakkatoen Coton Crochet, wat net nieuw is in de winkel (klik hier), een paar “barefoot” zool-loze slippers, puur voor de sier. Je steelt de show op het strand, dat is één ding wat zeker is !

Of ga alvast beginnen aan een super poncho voor het najaar, dit keer ben je zeker op tijd klaar !

En mocht je zere handen krijgen van het haken en even iets anders willen doen, check dan de site www.amigurumi-haken.be eens ! Op deze Nederlandstalige amigurumi community hebben zich op korte termijn al ruim 1000 mensen zich aangemeld als lid. Als cadeautje voor alle enthousiaste leden zal de site een ware metamorfose ondergaan en in september komt de volledig vernieuwde  site online. Op de nieuwe site kun je heel veel informatie vinden, steken uitleg, tutorials, boekenplanken, blogs en foto’s van leden, materialen, een forum, patronen en nog veel veel meer voor de amigurumi fans. Houd de site in de gaten of maak alvast kennis en meld je aan tijdens je vakantie !
Wij wensen jullie een heel fijne vakantie, met veel regen ?? Ach, en mocht de zon toch nog door krijgen dat het nu toch echt tijd is om te stralen dan kun je altijd je boeltje oppakken en in de tuinstoel verder haken ;)