Zijn ze niet fijn ! Een heerlijk grote beer en een zacht knuffel konijn ontworpen door Tessa van Riet. Beer en Konijn zijn gehaakt met Phildar Partner 6 en later opgekamd met een pennenkam. (zie techniek in het boekje Amigurumi & More) Zittend is zijn ze ca. 30 cm hoog. In de oortjes en onder de voetjes zit een schattig lapje quiltstof. Je kunt hier mee natuurlijk je eigen stijl mee geven aan de beer. Wil jij rode ruitjes onder zijn voetjes, schattige bloemetjes of toch liever strakke streepjes. Wees creatief ! Ook met kleur trouwens, Partner 6 is in diverse kleuren te leveren dus sla je slag !  Het patroon van konijn is hier verkrijgbaar voor € 2,95. Het patroon van Beer kun je hier vinden.

 Het konijn heeft de naam Jasper meegekregen maar de beer is nog naamloos. Nu vinden wij dat best zielig en daarom willen wij jullie vragen om een mooie naam voor hem te verzinnen. Echtstudio zal dan op 30 juni uit deze namen een winnaar kiezen op (over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden) en hij/zij krijgt dan als bedankje het patroon van beer en konijn gratis toe gemaild !

Dus kom maar op met die namen, meld ze als reactie onder aan dit blog bericht en wie weet ben jij de gelukkige winnaar :)