Back to the pannenlap !

Home/Geen categorie/Back to the pannenlap !

Back to the pannenlap !

Beyond the Pannenlap. Voorheen gaf deze term aan dat je veel meer kunt doen met haken dan een saaie pannenlap en dat je vooral eens wat anders uit moet gaan proberen. Maar even serieus, die gehaakte pannenlappen zijn echt leuk hoor ! Dus dames; Back to the Pannenlap wat ons betreft ! Mocht je ze niet gebruiken, dan kunnen ze gerust aan de wand als kleine kunstwerkjes. Dus heb je een verloren uurtje, halve bollen wol of weet je gewoon van gekkigheid niet meer wat je moet haken ? Haak een pannenlap, bij deze nog even wat plaatjes voor inspiratie.

Oké….je kunt natuurlijk ook doorslaan. Je moet dan wel een erg grote witte wand thuis hebben 😉Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.