Wat nu ballenbak….haak je eigen speeltuin !

Home/Geen categorie/Wat nu ballenbak….haak je eigen speeltuin !

Wat nu ballenbak….haak je eigen speeltuin !

Wat nu ballenbak, springkussen of trampoline….haak je eigen indoor speeltuin bij elkaar ! Oké we geven toe; je moet lichtelijk een tik hebben om dit te gaan doen, maar het resultaat vinden we geweldig ! De Japanse haak kunstenaar Toshiko Horiuchi MacAdam heeft dit sculpturen bos gebouwd in het Hakone open lucht museum. De netten en ballen zijn speciaal gehaakt voor kinderen om op te spelen, hoe stoer is dat ! Wij buigen voor deze haak-ster !

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.