Ja dames, Vaderdag komt er weer aan en wij dachten, laten we jullie eens een handje helpen met het verzinnen van een origineel cadeau. Kom jij ook elk jaar met een paar sokken, een boek of een luchtje aan. Wees gerust; deze Vaderdag geef je een cadeau wat ze niet snel zullen vergeten :)  Wat dacht je van één van de leuke sport tenues op de foto hierboven ?

Of ga je liever voor zo’n hippe granny gillet ?

Een granny trui in sfeervolle donkerbruin tinten ?

Een duo setje voor jouw en je lover ?

  
Een énige stropdas ! (enige in zijn soort….hopelijk)

Een sexy gele short, leuk voor de zomer ! Zal je moeder vast blij mee zijn als ze ernaast mag lopen !

Of een ehh….sexy short ?

Nee alle gekheid op een stokje, we hebben we echt iets leuks voor je verzonnen hoor wees gerust,  met dit cadeau scoor je wel punten :) Een fijne trui in Ribbon XL. Voor een trui in maat L heb je 7 bollen ribbon XL nodig en breinaald 8mm. Het patroon van deze trui kun je HIER vinden.

We begrijpen dat het moeilijk kiezen wordt, de gele short, de unieke stropdas of deze trui. We hopen voor je vader of man dat jullie een goede keuze maken hihi….